ayondo erhåller ytterligare finansiering

När jag under 2005 medgrundade vad som idag är en del av ayondo Holding AG hette bolaget SYCAP Group och var helt och hållet baserat i Sverige. Sedan dess har ayondo utvecklats oerhört mycket och är idag ett internationellt företag med kraftiga expansionsplaner i Asien. 

För en tid sedan gjordes gruppen om där ägandet i SYCAP Group (UK) Ltd. konverterades till det tidigare investmentbolaget Next Generation Finance Invest vilket samtidigt ändrade namn till ayondo Holding AG. Under januari 2014 investerade private equity gruppen Luminor Capital 5,5 miljoner CHF, motsvarande ca 42 miljoner SEK, i bolaget. Igår meddelade ayondo Holding att man erhåller ytterligare 5 miljoner Singapor Dollar, motsvarande ca. 28 miljoner SEK, för att fortsätta sin expansion i Asien. 

ayondo har utvecklats till en ledande tjänst inom social handel där investerare och traders kan automatiskt ”följa” andra traders. Tack vare användandet av CFD-instrument istället för de underliggande aktierna eller terminerna kan en investerare erhålla exakt samma avkastning som den eller de traders som följs oavsett storlek på investeringen. ayondo utvecklar nu också möjligheten att följa andra följare om en investerare själv inte vill sätta ihop sin egen portfölj av traders. 

Willebrand Invest fortsätter att stödja ayondo i sin utveckling och ser fram emot att följa expansionen på nära håll. Under hösten kommer vi även att arbeta med att öka kunskapen i norden gällande ayondo. 

De som redan idag vill testa tjänsten kan göra detta genom följande länk.

/Stefan Willebrand